Boda Gård

Boda gård

Boda Gård ligger vid trollska Bodasjön. Gunvor och Joakim Näs bor här tillsammans med sina söner Christoffer och Daniel. Vi tycker att vi bor på en fantastisk plats och vill gärna dela med oss till andra av vårt paradis.

Hästarna på gården går i lösdrift året om och har tillgång till ligghall. På vintern har de semester och i mitten av november skos de av och får gå och bara vara häst till mitten av februari. Då är de laddade med ny energi och ser fram emot att ta emot nya ryttare på härliga turer i skog och mark. Hästarna har tillgång till stora kuperade hagar och har fri tillgång till halm vintertid. Vår ambition är att hästarna ska få leva ett så naturligt liv som det är möjligt. Våra hästar är våra medarbetare och ska ha en bra miljö både när de är lediga och när de jobbar. En glad häst är en trevlig häst att rida - Vi vill att hästarna ska ha det lika trevligt som oss när vi är ute och rider. Pauser för hästarna med jämna mellanrum och att ibland rida en annan väg är något som hästarna uppskattar.

På gården bor det även får och tre katter. På våren får vi lamm och katterna brukar uppvakta våra gäster i hopp om att få en extra klapp.

Boda gård