Familjepaket

På Boda Gård kan hela familjen trivas. Ni kan välja mellan att bo i ett stort, ljust 4-bäddsrum eller i vår stora kåta vid sjön. I rummet finns 4 bäddplatser plus att det finns en spjälsäng för mindre barn. Ni har i båda boendealternativen tillgång till dusch och toalett vid gården. Maten lagar ni själva. Vid kåtan finns ett vildmarkskök och grillplats. Vid gården finns ett kök för enklare matlagning och naturligtvis en grill vid uteplatsen precis utanför rummet med en härlig utsikt över Bodasjön.

En gård är en härlig miljö för barn. De mindre barnen brukar snabbt bli kompis med gårdens katter. Det finns spännande skogsstigar. Här har barnen möjlighet att prova på att paddla kanot, åka båt eller varför inte fiska. Det bor Bävrar i sjön och vi erbjuder en Bäversafari där vi berättar mer om bävrarna. På kvällen kan ni ta kanoten och sakta glida på spaning efter bävrar.

Att rida på islandshäst är en dröm för både stora och små. En favorit bland de familjer som har besökt oss är att göra en picknicktur tillsammans hela familjen. För de hästtokiga barnen är det kul att få se mamma och pappa på ryggen av en häst eller varför inte farmor eller farfar.


Paket 1: 1 natt boende i rum eller kåta, tillgång till 1 kanot. Flytvästar finns att låna. Pris: 600 kr

Paket 2: 1 natt boende i rum eller kåta, tillgång till 2 kanoter och roddbåt. Metspön och flytvästar finns att låna. Fiskekort tillkommer. Pris: 800 kr

Paket 3:1 natt boende i rum eller kåta, tillgång till 1 kanot. Guidad Bävervandring 1 timme. Pris: 900 kr

Paket 4:1 natt boende i rum eller kåta, tillgång till 1 kanot. Prova på tur på islandshäst 1h inkl att vara med och borsta hästen. 1 häst ingår. Är det flera barn får de turas om att rida. Pris: 1000 kr

Paket 5:1 natt boende i rum eller kåta, tillgång till 1 kanot. Picknicktur på islandshäst för hela familjen. 1,5 timme inkl instruktioner innan uppsittning. 2 hästar ingår. Ytterligare hästar kostar 350 kr/häst.Pris: 1300 kr.

För samtliga paket gäller att ni städar ur rum och kåta innan ni lämnar oss.
För er som har barn som är ridvana och vill rida själva finns många olika ridturer att välja mellan. Det är bara att välja ihop det paket som ni vill ha. Hör av er till oss med era önskemål.

Bokning: Boda Gård, Säffle, tel: 0533-710 05 eller via mail: info@bodafarm.se.