Kurser med Islandshäst

Vi erbjuder kurser som ger dig möjlighet att lära känna den fantastiska islandshästen. Kursen innehåller både teori och praktik och ger dig en förståelse till islandshästens särart. Du får också lära dig att förstå hästens natur och hur man arbetar med hästen med kommunikation och samförstånd som fokus. Vi rider ute i naturen mestadels och någon enstaka gång på ridbana. Varje kurs avslutas med en långtur med fika i skogen.

Vår och höst har vi terminskurser där du kommer och rider en gång per vecka och vid varje tillfälle håller vi på i två timmar.Kursplan termin för nybörjare
Kursavgift:175 kr/gång. Terminsavgiften beror på hur många tillfällen vi planerar in. Priset gäller när du går hel termin. Rabatt ges när du går forsättningskurs hos oss.

Vi har också en veckoslutskurs där du kommer på fredagen och åker på söndagen. Under helgen bor du i vårt 4-bäddsrum.
Kursplan helg för nybörjare. Helgkursen för ridvana har ett liknande upplägg men där kan vi gå fortare fram och hinner rida mer tölt och galopp.Om du är intresserad av en veckoslutskurs hör av dig. När vi har tillräckligt antal intresserade planerar vi in kursen.

Kursavgift för helgkurs: 2100 kr. Ingår ridlektioner teori och praktik, boende i 4-bäddsrum, mat

Bokning: Saga Islandshästar, Boda Gård, Säffle. Tel: 0533-71005 eller via mail: info@bodafarm.se